Det nære sundhedsvæsen skal gøre en forskel for Søren Hansen Det er tiltrængt og glædeligt, at regeringen, KL og Danske Regioner går sammen om at lave en plan for det nære sundhedsvæsen.  

Dansk Sygeplejeråd har netop gennemført en undersøgelse om overbelægning og forebyggelse. Den viser kort fortalt, at der er noget at komme efter i  regeringen, KL og Danske Regioners kommende plan for det nære sundhedsvæsen. Otte ud af ti hjemmesygeplejersker fortæller, at borgerne ud fra deres faglige vurdering er udskrevet, før de er færdigbehandlede. Samtidigt siger seks ud af ti, at de den seneste måned har oplevet, at borgere unødvendigt er blevet indlagt. En rettidig sundhedsfaglig indsats kunne have forebygget det....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.