Kommuner positive over for praksislægers udspil

Kommuner positive over for praksislægers udspil Praktiserende Lægers Organisation har lavet et udspil med 28 konkrete forslag til at styrke sammenhæng og kvalitet i sundhedsvæsenet. »Der er rigtig meget fælles gods«, lyder det fra KL.

En direkte telefonlinje til almen praksis for kommunalt ansatte sygeplejersker og målrettet efteruddannelse af kommunalt ansatte, der arbejder med Det Fælles Medicinkort. Sådan lyder eksempler på flere af de konkrete forslag, der skal styrke samarbejdet mellem de praktiserende læger og kommunerne, ifølge Praktiserende Lægers Organisation (PLO) Netop samarbejdet med kommunerne nævnes mange gang i PLO’s udspil ‘På Patientens Vegne’,  der lægger op til et mere nært og sammenhængende sundhedsvæsen, og som skal ses som et oplæg til dialog. »Det er et...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind