Rasmus Sylvest Mortensen

Kan hjerneskaderehabilitering både være nær og god? Blogger Rasmus Sylvest Mortensen går i rette med Hjerneskadeforeningen, der har kritiseret kommunerne for at yde for ringe hjerneskaderehabilitering.

For et par uger siden læste jeg en kronik i Kristeligt Dagblad. Kronikken var skrevet af Hjerneskadeforeningens direktør Morten Lorenzen med flere. I kronikken kommer Hjerneskadeforeningen med en kritik af kommunernes hjælp til hjerneskadede. En kritik, som er delvist berettiget, men som også er noget ensidig. Hjerneskadeforeningen tager udgangspunkt i en evalueringsrapport lavet af Implement, der konkluderer på 10 ud af 96 aktuelle kommunale projekter. Jeg har læst rapporten, og kan ligesom Morten Lorenzen ærgre mig over, at der ikke er...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.