Kommunalt diabetescenter vil være »eksperimentarium« Københavns Kommunes nye Center for Diabetes skal styrke indsatsen for borgere med diabetes gennem specialisering, innovation og forskning. Den store patientvolumen giver unikke muligheder for at generere viden om de mest sårbare diabetespatienter.

Københavns Kommune slår i morgen onsdag dørene op til den nye satsning Center for Diabetes, hvor alle kommunens patientrettede tilbud til borgere med diabetes bliver samlet i ét specialiseret center. Forbilledet er Center for Kræft og Sundhed, som Københavns Kommune oprettede i 2011, og centrene har flere ting til fælles. Begge centre er nemlig en centralisering af kommunens tilbud til én bestemt målgruppe, hvilket giver mulighed for, at medarbejderne – i modsætning til i et almindeligt, kommunalt sundhedscenter – kan få en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind