Den svære sammenhæng Barrierne mellem sektorer skal brydes langt mere ned ifølge sundhedspolitisk direktør i Danske Regioner Erik Jylling. Han advokerer her for, at regionerne i højere grad skal stille ekspertise til rådighed uden for hospitalsmatriklerne.

Ganske snart begynder regioner, regering og KL arbejdet med at skabe en plan for det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Planen bliver særligt rettet mod ældre patienter, personer med kronisk sygdom og personer med psykiske lidelser, og rammerne faldt på plads med økonomiaftalen for 2016. Et kerneelement i det forestående arbejde bliver at finde løsninger på, hvordan vi skaber bedre sammenhæng i sundhedsvæsenet. Altså, bedre sammenhæng mellem den praktiserende læges konsultation, sygehusets behandling og kommunens sundhedstilbud. Der findes allerede mange gode...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind