Tværfagligt samarbejde vækker den kritiske sans Sundhedssektoren skal levere bedre service for borgerne og mere kvalitet for pengene. Vi skal være bedre, hurtigere pg skarpere, og kravene om fleksibilitet og omstillingsparathed er tårnhøje til fremtidens sygeplejersker, ergoterapeuter og bioanalytikere.

På Professionshøjskolen Metropol giver vi de studerende en høj faglighed og en stærk professionsidentitet, og samtidig gør vi os os umage med at ruste de studerende til samarbejdet i en kompleks virkelighed, hvor forskellige professioner sammen løser fremtidens velfærdsudfordringer og tager kritisk stilling i pressede situationer. En stærk faglighed og en professionel nysgerrighed er netop forudsætninger for, at man i højere grad kan vende tingene på hovedet, improvisere og yde en professionel arbejdsindsats, der rækker udover lærebøger og traditionelle fagskel. Den...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind