Det kræver specialistkompetencer at styrke det nære sundhedsvæsen Hvis kommunerne vil tiltrække de dygtigste sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter, må de skabe et fagligt miljø, der realiserer potentialet hos den enkelte og virker kompetenceudviklende for hele organisationen.

Kun ved at kombinere teori og praksis kan fremtidens sundhedsprofessionelle blive klædt på til at håndtere komplekse sygdomsforløb, koordinere med hospital og praktiserende læger – herunder ordinere medicin inden for et afgrænset område. Det handler om at gøre en forskel for borgerne. På professionshøjskolerne uddanner vi i forvejen landets sundhedsprofessionelle, afholder efter- og videreuddannelse på diplomniveau og har stærke forsknings- og udviklingsmiljøer inden for områder som demens, teknologiforståelse og kroniske sygdomme. Vi har derfor ekspertisen til at kunne levere masteruddannelser...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind