Er kommunerne rustet til nye tiltag på uddannelsesområdet? Store ændringer i sundhedsvæsnet, demografiske forandringer, ny teknologi, etablering af supersygehuse og kortere indlæggelser er en håndfuld af grundene til, at indholdet i de sundhedsfaglige professionsuddannelser skal fremtidssikres.

Fremtidens sundhedsvæsen kalder på nye kompetencer. Blandt andet når det handler om øget teknologiforståelse, evidensbaseret praksis og tværprofessionelt – og tværsektorielt – samarbejde, er der behov for nybrud og opgør med vanetænkning. Kommunerne er med til at løfte en stor del af opgaven i forhold til uddannelse af fremtidens sundhedsprofessionelle. Spørgsmålet er så, om de kommunale aktører er klar til – i partnerskab med os – at løfte sundhedsuddannelserne ind i en ny æra? Øget teknologiforståelse er et must for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind