Kommuner, lad os kompetenceudvikle sammen! Kortere indlæggelser. Implementering af velfærdsteknologi. Hjælp til selvhjælp. Danske politikere har i årevis kæmpet for, at borgere og patienter skal blive så længe så muligt i deres eget hjem. Det stiller nye krav til kommunerne om klog kompetenceudvikling af de professionelle i sundhedsvæsenet.

Ansvaret for ydelser og tilbud med et rehabiliterende sigte er hovedsageligt forankret i kommunerne, som i mangt og meget har overtaget ansvaret fra regionerne, når det gælder borgernær sundhed. For at løse den stadigt mere krævende opgave har kommunerne brug for kvalificerede professionelle, som de dels må rekruttere sig til – dels opkvalificere sig til. På professionshøjskolerne uddanner vi fagfolk inden for en lang række professioner – herunder sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, socialrådgivere og folkeskolelærere. Vores overordnede opgave er at sikre...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind