Uddannelsesopgaven skal løses i partnerskab Kommuner og regioner ønsker arbejdsmarkedsparate professionelle – men særligt den kommunale sektor giver ikke i tilstrækkelig grad mulighed for, at de studerende kan opnå de nødvendige kompetencer i de uddannelsesforløb, der gennemføres i den kommunale praksis.

Et væsentligt element for at kunne agere professionelt er, at man har erfaring fra praksis. Alle sundhedsuddannelser er bygget op omkring en kombination af teori og praksis. Det er en indiskutabel styrke, idet det er med til at sikre en tæt kobling til den praksis, som sundhedsprofessionerne arbejder i. Det er i denne praksis at de studerende har oplagte muligheder for at få professionsfagligheden ind under huden, det er her de studerende har mulighed for at opnå færdigheder i eksempelvis...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.