Metropol får 10,5 mio. til innovationshus Gennem en stor bevilling fra Industriens Fond får studerende inden for sygepleje, ergoterapi og socialrådgivning fra 2017 mulighed for at udvikle og teste nye velfærdsteknologier i et virkelighedstro simulationsmiljø.

Industriens Fond har bevilliget 10,5 mio. kr. til et nyt Praksis- og Innovationshus, der skal give mulighed for, at erhvervslivet sammen med studerenden inden for sygepleje, ergoterapi og socialrådgiverfaget kan teste og udvikle ny velfærdsteknologi i virkelighedstro simulationsmiljøer. Bygningen er klar til brug i 2017, og målet er, at virksomheder får nye muligheder for at skabe innovativ velfærdsteknologi tæt på den virkelighed, de produktudvikler til. »Med bevillingen ønsker vi at skabe et virkelighedsnært testmiljø, hvor danske virksomheder kan afprøve nye idéer og produkter....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.