Gør ældreområdet til en attraktiv arbejdsplads   

Gør ældreområdet til en attraktiv arbejdsplads   Ældreområdet er ikke et appellerende arbejdsområde for sundhedsprofessionelle – de færreste sygeplejersker drømmer om et job i ældreplejen i kommuner. Og hvorfor er det egentlig sådan?

Aldringsforsker på Københavns Universitet Rudi Westendorp har sagt det ret præcist: »Ligestillingen mellem mænd og kvinder tog 100 år. Næste skridt er ligestilling mellem unge og ældre (…) Aldring bliver næsten altid kædet sammen med noget negativt og er slet ikke så højt estimeret som andre forskningsområder. Det er noget evolutionsmæssigt. Vi er programmeret til at have sex og børn. Det gør os glade. Det er i sidste ende en frygt for døden, der afholder holder mange læger og forskere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind