Uddannelsespolitik skal integreres i sundhedspolitikken Regeringen vil løfte behandlingen af et stigende antal kronikere. Det skal blandt andet ske gennem efteruddannelse. Men kan kommunerne sikre det faglige niveau til gavn for patienter og personale?

I regeringens sundhedsudspil ”Jo før – jo bedre. Tidlig diagnose, bedre behandling og flere gode leveår for alle” fra august 2014 er der fokus på bedre behandling til kræftpatienter og kronisk syge. Kræft skal opdages tidligere, så flere kan overleve, kroniske sygdomme skal diagnosticeres i tide, og de svageste patienter skal have ekstrahjælp. Målsætningen er, at genindlæggelser af patienter med KOL og diabetes skal reduceres med 20 pct. Regeringen vil altså give et løft til behandlingen af det stigende antal danskere...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.