Rasmus Sylvest Mortensen

Kommuner snyder sig selv og borgerne med indkøb af specialiseret rehabilitering i regionerne Det er måske nok en nem, men ikke en god løsning, når kommuner køber sig til specialiseret rehabilitering i regionerne. For selvom regionerne er dygtige til det sundhedsfaglige, mangler de socialfaglige kompetencer, og det medfører et usammenhængende borgerforløb.

Det er efterhånden et års tid siden, at Sundhedsstyrelsen udsendt deres faglige visitationsretningslinje om genoptræning og rehabilitering til voksne med erhvervet hjerneskade. I mit arbejde med døgnrehabilitering er det ved at være tydeligt, at retningslinjen er begyndt at slå igennem, men det er også tydeligt, at der er meget stor forskel på hvilke ydelser, borgerne tilbydes, når de visiteres til rehabilitering på specialiseret niveau. Det er uheldigt, da retningslinjerne jo netop skulle sikre borgerne et nogenlunde ens serviceniveau. Jeg tror...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind