Rasmus Sylvest Mortensen

Der var engang… en kernefortælling om et dårligt knæ Hvordan kan vi som kommunale ledere medvirke til et ændret fokus, så fysisk træning overhaler operation og bliver førstevalget til borgere med f.eks. dårlige knæ?

Har du slidgigt i knæet er det i dag sådan, at en operation er fuldt dækket af det offentlige, hvorimod genoptræning kræver delvis brugerbetaling – på trods af, at evidensen netop taler for træning frem for operation. Det bedste og billigste tilbud skal man altså selv betale for. Det er en underlig måde at bruge skattekroner på, og emnet fyldte en del, da jeg i sidste uge var på en glimrende ledelseskonference i Middelfart. Dagene var arrangeret af hhv. Ergoterapeutforeningens selskab...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind