Rasmus Sylvest Mortensen

Hvem har ansvaret for den kommunale rehabilitering af hjerneskadede? Det umiddelbare svar på spørgsmålet er: ’At det da selvfølgelig er kommunernes eget ansvar’, men jeg tror nu nok, at svaret bør være mere nuanceret end som så.

På et par kedelige regnvejrsdage i juni deltog jeg i en konference i Aalborg, der bl.a. handlede om sammenhængende og koordinerende rehabilitering af unge med erhvervet hjerneskade over sektorgrænser. Det var sådan set en udmærket konference, men der manglede fokus på nogle – for mig som leder på det kommunale rehabiliteringsområde – helt kardinale punkter, nemlig hvordan vi sikrer kvalitet og lighed i de kommunale hjerneskaderehabiliteringstilbud. Men lad mig begynde et andet sted: Gennem de seneste år er der igangsat...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind