Skadede hjerner har brug for stærkt samarbejde på tværs Sygehus og kommune må arbejde tæt sammen om mennesker med erhvervet hjerneskade, ligesom kommunen skal formå at samarbejde internt, på tværs af forvaltningerne.

Vi sidder tæt omkring det store runde bord på afdelingens stuegangskontor. ‘Vi’ er patienten, tre familiemedlemmer, en ergoterapeut, en talepædagog, en fysioterapeut, en neuropsykolog, en sygeplejerske, en neurolog, en kommunal visitator, en kommunal hjerneskadekoordinator, en kommunal sagsbehandler. Og så er der mig, der som samordningskonsulent i forvejen har samarbejdet med kommunen om specialiseret rehabilitering. Patienten, som vi kalder Erik, og som det hele handler om, trykker sig lidt i stolen og ser sig spændt rundt i forsamlingen. Ind imellem finder...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind