Nordjysk initiativ til unge med erhvervet hjerneskade gi’r pote Et stærkt samarbejde mellem Aalborg Universitetshospital og de nordjyske kommuner har styrket opsporing, udredning og behandling af unge med erhvervet hjerneskade.

Efter Præstø-ulykken i 2011 kom der skærpet fokus på erhvervet hjerneskade blandt unge mennesker, og det fik Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse til at uddele midler til en forbedret indsats. I Region Nordjylland udmøntede det sig i ambulatoriet ’Styrket indsats for unge med erhvervet hjerneskade’, som kører som forsøgsprojekt fra 2014-2017. Indtil videre er resultaterne særdeles positive, og det skyldes blandt andet et godt samarbejde med de nordjyske kommuner om at hjælpe de unge, der har været i ambulatoriet, når...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.