Sundhedsstyrelsen udgiver håndbog i rehabilitering For at understøtte kommunerne i deres arbejde med rehabiliterende forløb har Sundhedsstyrelsen netop udgivet en håndbog, som kommunerne kan søge inspiration og vejledning i.

Siden 1. januar 2015 har det været lovpligtigt for kommunerne at tilbyde »et korterevarende og tidsafgrænset« rehabiliteringsforløb til personer, hvis rehabiliteringsforløbet vurderes at kunne forbedre personens funktionsevne og dermed nedsætte behovet for hjælp. For at hjælpe kommunerne med at løse den opgave bedst muligt, har Sundhedsstyrelsen netop lanceret en håndbog, der skal guide kommunerne til god praksis i deres arbejde med rehabiliteringsforløbene. Håndbogen beskæftiger sig dog kun med indsatser efter serviceloven, og dækker altså ikke sundhedslovens område. »[Håndbogen] skal læses som faglig...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind