Videomøder giver borgere tryggere sektorovergange Nyt projekt viser, at et simpelt videomøde mellem patient, sygehus- og kommunal terapeut skaber en langt bedre patientoplevelse for apopleksipatienter, der skal hjem fra sygehuset og i gang med kommunal genoptræning.

Hvordan skaber man en oplevelse af en glidende sektorovergang for apopleksipatienter? Jo, man sætter patienten og en sygehusterapeut sammen foran en skærm, og kobler dem op til den kommunale terapeut, der skal overtage patientens genoptræning. Simpelt, men nyt, og udviklet af de syv kommuner, Holbæk, Kalundborg, Lolland, Næstved, Roskilde, Solrød og Vordingborg, der sammen med Region Sjælland udgør Velfærdsinnovation Sjælland. Fra maj 2014 til december 2015 har kommunerne sammen med sygehusene i Holbæk, Nykøbing Sj. og Næstved afprøvet, om videomøder kan forbedre samarbejdet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind