Kommunerne er ikke »naive« Det er ikke længere aktuelt at sige, at kommunerne er naive i forhold til velfærdsteknologi, som Kristian Kidholm fra Odense Universitetshospital gør. Hans kritik bliver kaldt både »forældet« og »kærkommen«.

Kristian Kidholm, der er forskningsleder på Center for Innovativ Medicinsk Teknologi på Odense Universitetshospital sender i dagens Kommunal Sundhed stikpille i retning af kommunerne. Her peger han på, at kommunerne skal stille sig mere kritisk an over for nye velfærdsteknologiske produkter og især telemedicin, som i langt de fleste tilfælde består af mere varm luft end reel værdi. Kommunal Sundhed har spurgt KL’s Poul Erik Kristensen, der er konsulent inden for telemedicin, og Odense Kommunes chef for Center for velfærdsteknologi og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind