Forsker: Kommuner skal være kritiske over for telemedicin

Forsker: Kommuner skal være kritiske over for telemedicin Naiviteten hersker, når det kommer til telemedicinske teknologier, mener Kristian Kidholm, der er forskningsleder på Center for Innovativ Medicinsk Teknologi på Odense Universitetshospital. Sygehuse og kommuner skal stille større krav til evidensen bag en ny teknologi, før de gør den til en del af hverdagen.

KRIS, RADS og Lægemiddelstyrelsen — der er godt styr på kontrollen med ny medicin her i Danmark. Samme kontrol gælder dog ikke, når man sætter ordet ‘tele’ foran medicin. Faktisk er der skræmmende lidt kontrol med telemedicin, påpeger Kristian Kidholm, der er forskningsleder ved Odense Universitetshospital. Alle, der har været til en velfærdsteknologisk konference har formentlig oplevet den begejstring, der let spreder sig i et rum fyldt af folk, der ser noget smart, som både kan spare dem penge og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind