It-løsning forbedrer tvær­sektorielt sam­arbejde om rehabilitering En ny online-platform gør det lettere af følge en borgers rehabilitering og tilpasse forløbet til den enkelte behov.

Et nyt tele-rehabiliteringsprojekt skal styrke rehabiliteringen af borgere med hjertesvigt ved systematisk at måle og indsamle data om borgerens velvære og gøre disse tilgængelige for både kommunale sundhedscentre, hospital og borgere via onlineplatformen Hjerteportalen.dk. Portalen er grundstenen i projektet Future Patient, der udgår fra Aalborg Universitet og skal udvikle og teste individuelle og intelligente velfærdsteknologer og services, og i det konkrete projekt bliver borgere med hjertesvigt udstyret med iPad, vægt, blodtryksmåler, skridttæller og søvnsensor, der hver især laver målinger, der gør det muligt at følge,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.