Tværsektoriel database skal løfte ældreplejen i Kolding Fra årsskiftet får den kommunale plejesektor i Kolding, borgere, sygehuset og de praktiserende læger adgang til ny telemedicinsk platform, hvor alle deler data.

Ved årsskiftet lyder startskuddet  til et større fælleskommunal fast track-kommunikationsprojekt, der skal løfte behandling og pleje af borgere med  medicinske lidelser som blandt andet diabetes. Med i projektet er Kolding Kommune, Kolding Sygehus, de praktiserende læger og 40 borgere med medicinske sygdomme tilknyttet plejecentret Vesterløkke i Kolding, der i forsøgsperioden får adgang til en platform, hvor patienter, læger og plejepersonale deler plejesektorens målinger på følgende vitalparametre; blodtryk, temperatur, respiration, habituel tilstand, kommunikation og puls. Ved at registere en borgers målinger får plejepersonale på plejehjem og...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.