Michael Harbo
»Projektet handler ikke om at udlevere færre hjælpemidler, men om at bruge det hjælpemidlet fortæller om borgerens fysik, til at målrette træningen med – og de første resultater er både bemærkelsesværdige og tankevækkende,« siger Michael Harbo, chefudvikleren bag et projekt, der udnytter data om hjælpemidler intelligent.Foto: Keld Lund

Kunstig intelligens kan gøre genoptræning dobbelt så effektivt i kommunerne Første fase af et pilotprojekt i Aalborg Kommune med intelligent brug af data i forbindelse med genoptræning viser lovende takter.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.