Genoptræningsprojekt nomineret til Digitaliseringsprisen 2015 Fire kommuner deltager i afprøvningen af et digitalt genoptræningsprojekt, der er blevet nomineret til Digitaliseringsprisen 2015.

Dommerkomitéen bag Digitaliseringsprisen 2015 har nomineret kommunerne Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal og det mobile og interaktive genoptræningsprojekt ICURA til Dommernes Specialpris, der gives til en offentlig institution eller myndighed, som har gjort sig særlig bemærket med en digital service eller løsning. ICURA er et genoptræningsprogram for hofte- og knæopererede borgere, hvor en række sensorer registrerer kroppens bevægelser, hvorved borgeren på sin mobiltelefon eller tabletcomputer kan se, om  han eller hun laver de rigtige bevægelser. Fra sin computer kan kommunens fysioterapeuter følger borgerens fremskridt og indsats, hvilket betyder færre...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind