Patienten som boomerang Hvis opfølgende hjemmebesøg skal forebygge genindlæggelser, skal de ske umiddelbart efter, at de ældre borgere bliver udskrevet fra hospitalet, og de kan med fordel varetages af hospitalets læger og sygeplejersker.

Undgåelse af unødvendige eller uhensigtsmæssige genindlæggelser er blevet et mantra. Personalet i primærsektoren ser primært genindlæggelser som et tegn på, at vi i hospitalsvæsenet ikke har gjort det godt nok eller at patienten blev udskrevet for hurtigt. På hospitalet mener man omvendt, at det er primærsektoren, der ikke gør det godt nok, når patienten er kommet hjem efter en indlæggelse. For patienten selv er det trist at blive brugt som boomerang. Mange gamle mennesker bliver fuldstændigt forvirrede og mister funktionsevne...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.