Knæhøj karse – og multisyg planlægning Mere end 400.000 lever, ifølge Sundhedsstyrelsen med mere end én kronisk sygdom. Og tallet er stigende. Det er – og bliver – en stor udfordring for den enkelte, for de pårørende og for sundhedsvæsenet. Alarmklokkerne ringer da også stadigt højere. Men måske de forkerte steder?

Imens arbejdet med implementeringen af de (snart ikke så) nye sundhedsaftaler går for sig, og i sig selv er blevet en monstrøs driftsopgave, bliver sygehusenes, især de nye supersygehuses, faciliteter, kapacitet og specialefordeling planlagt af effektive folk i regionerne og Sundhedsstyrelsen. Men tænker de multisygdom ind i deres planlægning? Man hører ofte om patienter, der må på ét sygehus med deres diabetes, et andet med hjertet og et tredje med ryggen, øjnene eller hvad der er knas med, når man...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.