Projekt undersøger forskel mellem kommunal eller hospital opfølgning

Projekt undersøger forskel mellem kommunal eller hospital opfølgning Et satspulje-projekt i Aarhus undersøger, om der er forskel på effekten af, om det er kommunen eller hospitalet, der følger op på ældre skrøbelige patienter efter indlæggelse. Resultaterne forventes at komme til efteråret.

Er det ligegyldigt, om det er medarbejdere fra kommunen eller hospitalet, der kommer på opfølgende hjemmebesøg dagen efter en indlæggelse hos de ældre skrøbelige borgere? Et satspulje-projekt mellem Aarhus Kommune og Aarhus Universitetshospital skal undersøge effekten af opfølgningsbesøg fra de to instanser. »Min opfattelse er, at folk tit tænker, at kommunen ikke kan gøre det lige så godt som hospitalet, også fordi den skrøbelige ældre kan være en stor mundfuld for den praktiserende læge, som derfor henviser patienten til hospitalet....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind