De første 11 gennemførte tværsektorielle videomøder viste fine tendenser. Nu skal både et forskningsprojekt og et forbedringsprojekt arbejde videre med metoden.

Nu skal tværsektorielle videomøder forfines  I et treårigt forskningsprojekt skal der bygges videre på de tværsektorielle videomøder, der har vist positive tendenser i forhold til bedre samarbejde mellem kommune, sygehus og egen læge og skabt tryggere forløb for ældre multisyge. Sundhedsklynge vil også videreudvikle de virtuelle møder.

Tværsektorielle videomøder har vist, hvordan mødeformen kan åbne op for samtaler om ældre multisyge borgere, der er indlagt på et hospital. Vi skal væk fra de sundhedsprofessionelles behov og i stedet tage udgangspunkt i patienterne Ditte Høgsgaard, post.doc., Region Sjælland og Syddansk Universitet Det har et forskningsprojekt, der undersøgte og gennemførte tværsektorielle videomøder på 11 multisyge ældre, allerede vist, og nu giver en ny bevilling fra Novo Nordisk Fonden på 5,7 mio. kr. mulighed for at arbejde videre med modellen....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind