Levende benspænd skabte sammenhæng To medarbejdere med ekspertise inden for innovation agerede menneskelige benspænd, da sundhedschefen fra Aarhus Kommune flyttede ind på hospitalet. Den utraditionelle tilgang har blandt andet forbedret samarbejdet med de praktiserende læger.

Innovation. Vi hører det hele tiden, og det står nævnt adskillige gange i alle projekter og rapporter med bare en tøddel selvrespekt. Men innovation er en flydende størrelse, som let bliver til papirtigre og flotte, men flyvske ord uden handling bag – begrebet er dog dog ikke mere flydende, end at det også er et håndværk, man kan være ekspert i, og netop sådan to innovationseksperter blev koblet på projektet, da forvaltningschefen i Aarhus Kommunes magistratsafdeling for Sundhed og Omsorg, Kirstine Markvorsen,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.