Sundhedschefens drastiske skridt: Flyttede fem måneder på hospital

Sundhedschefens drastiske skridt: Flyttede fem måneder på hospital I Aarhus arbejder kommune og hospital ambitiøst på at skabe bedre sammenhæng ved at bringe topledelserne i kommune og hospital helt tæt på hinanden.

Det skal være slut med problematiske sektorovergange og dårligt samarbejde mellem aktørerne i sundhedsvæsenet. Simpelthen. Det mener de i hvert fald i midtjylland, hvor forvaltningschef for Magistrat for Sundhed og Omsorg Kirstine Markvorsen i efteråret 2015 tog et drastisk skridt for at styrke samarbejdet med Aarhus Universitetshospital. I en fem måneder lang periode flyttede Kirstine Markvorsen sit daglige arbejde fra kommunen til ledelsesgange på hospitalet, hvor hun brugte næsten al sin tid og energi på at udforske og udvikle muligheder...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind