»Vi sender et soleklart signal om, at vi vil det her samarbejde«

»Vi sender et soleklart signal om, at vi vil det her samarbejde« Sundhedsdirektøren i Aarhus Kommune og den sygeplejefaglige direktør på Aarhus Universitetshospital har et usædvanlig tæt samarbejde om at mindske mellemrummene mellem de to sektorer..

Det er onsdag formiddag, og vi sidder i et kontor på 1. sal på Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus C. Her har ledelsessekretariatet på et af landets største sygehus til huse, og kontoret tilhører sygeplejefaglig direktør Vibeke Krøll. Omkring bordet sidder også Hosea Dutschke, som er direktør i Aarhus Kommune. Mens vi udveksler høflighedsfraser skænker han hjemmevant kaffe op i Vibeke Krølls flamingokrus. Her er spørgsmål nemlig ikke nødvendige. De to chefer har i flere år haft et tæt samarbejde, der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind