Fysioterapeuter: Politikere bør sikre knætræning frem for operation Når Danske Fysioterapeuter i dag har foretræde for Folketingets Sundheds- og ældreudvalg håber foreningen at kunne overbevise politikerne om, at de økonomiske incitamenter bør laves om, så flere borgere med slidgigt i knæene får tilbud om gratis træning.

Når formand for Danske Fysioterapeuter Tina Lambrecht og ph.d. og fysioterapeut Søren Thorgaard Skou i dag, tirsdag, har foretræde for Folketingets Sundheds- og Ældreudvalg, er målsætningen klar: Politikerne skal forstå, hvorfor det bedre kan betale sig at finansiere træningsforløb til patienter med slidgigt i knæene end at lægge dem under kniven. De to fysioterapeuter mener, at de har både evidensen, de kliniske retningslinjer og den sunde fornuft på deres side, når de foran udvalget skal argumentere for, at det giver god...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.