Vederlagsfri fysioterapi bør også effektmåles Danske Fysioterapeuter kritiserer kommunerne for – med åbne øjne – at sætte for få midler af til vederlagsfri fysioterapi, men socialchefernes formand påpeger, at den vederlagsfri fysioterapi har levet et lidt for autonomt liv.

I 2015 brugte kommunerne 960 millioner kroner på vederlagsfri fysioterapi. I 2016 er der afsat 920 millioner til ordningen i de kommunale budgetter. Det viser tal fra Danmarks Statistik, som Danske Fysioterapeuter har indsamlet. Tallene  får organisationen til at opfordre kommunerne til at ændre deres budgetteringspraksis. »Vi ser det samme mønster år efter år. Kommunerne afsætter for få penge til vederlagsfri fysioterapi, men brokker sig alligevel højlydt, når udgiften så overstiger deres fiktive budgetter. Det er slemt nok, at de...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind