Vidensbank om ernæringsindsats skal sprede de gode erfaringer Ny vidensbank om god praksis for ernæringsindsats til ældre bliver et vigtigt skridt på vejen mod at udbrede gode erfaringer på tværs af kommunegrænser, mener seniorforsker og klinisk diætist, Anne Marie Beck.

Op mod 40 pct. af patienter på de danske sygehuse og hele 60 pct. af ældre danskere på plejehjem og i hjemmepleje var i risikozonen for at blive underernærede. Det viste rapporten ’Underernæring – det skjulte samfundsproblem’, der udkom for et år siden. Heldigvis er meget vand løbet under broen det sidste år, og til Velfærdens Innovationsdag i januar præsenterede fødevarerminister Dan Jørgensen og Minister for børn, integration, ligestilling for sociale forhold Manu Sareen både en hvidbog om ældremad, nye...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind