Mariagerfjord lancerer ny plejehjemskultur Kulturen i Mariagerfjord Kommunes ældrepleje skal ændres, så den rehabiliterende tilgang bliver dominerende i både politik og praktik. Kommunen håber dermed at øge antallet af borgere, der vælger at tilbringe alderdommen på Mariagerfjords egne plejehjem.

Med et sæt nye anbefalinger, der netop er blevet politisk godkendt, tager Mariagerfjord Kommune første skridt i en lang proces, hvor hele kulturen på og omkring kommunens plejehjem skal lægges om. Målsætningen er at skabe plejehjem, hvor alle arbejder for at den enkelte beboer kan få et aktivt liv, der ligger så tæt på hans eller hendes liv før plejehjemmet som muligt. »Vi har spurgt os selv, hvad vi ønskede at det skulle sige at være beboer på et plejehjem...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind