Demenskorps hjælper kollegerne i Randers Et korps af særligt kvalificerede medarbejdere fra Randers’ ældrepleje rykker ud og hjælper kollegerne på plejecentrene, når de har problemer med at håndtere en borger med demens.

Socialministeriet vil i løbet af 2015 oprette et rejsehold af demensspecialister, der kan rykke ud til landets plejecentre for at hjælpe personalet med særligt vanskelige, udadreagerende demenspatienter. I Randers har man dog været på forkant, og har allerede oprettet et kommunalt demenskorps. Med penge fra ældremilliarden har Randers Kommune skabt en løsning, hvor en gruppe medarbejdere fra kommunens plejecentre og hjemmepleje med særlige kompetencer inden for demensområdet kan tages ud af deres sædvanlige arbejdsområde i en given periode. Lederen på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind