Kommuner skal bekæmpe infektioner Principperne bag kampagnen 'I sikre hænder' skal bevise sit værd i kampen for at forebygge infektioner i den kommunale plejesektor.

‘I sikre hænder’ er et efterhånden velkendt koncept inden for patientsikkerhed i den kommunale plejesektor. Initiativet, der er i regi af Dansk Selskab for Patientsikkerhed, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse og KL, har tidligere – med stor succes – begrænset antallet af tryksår, fald og medicinfejl i en række forsøgskommuner. På et læringsseminar, der bliver afholdt i Middelfart 5.-6. maj, lancerer Dansk Selskab for Patientsikkerhed endnu et fokusområde, nemlig infektioner, som de fem deltagende kommuner – Frederiksberg, Sønderborg, Viborg, Thisted og...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.