Aalborg har succes med korps af sygeplejersker til at forebygge fejl I Aalborg har 12 sygeplejersker i 1,5 år været ansat til at forebygge fejl på kommunens 42 plejehjem. Sygeplejerskerne kommer fast og gennemgår dokumentation sammen med personale fra plejehjem og hjemmesygepleje, og det har givet et fagligt løft.

For mange ændringskrav i embedslægerapporterne fik for 1,5 år siden Aalborg Kommune til at ansætte 12 sygeplejersker, hvis primære opgave er at besøge kommunes 42 plejehjem og gennemgå bl.a. dokumentation, medicinskemaer og evaluering af borgerne sammen med medarbejdere fra både plejehjem og hjemmesygepleje. Indsatsen har båret frugt, og antallet af ændringskrav fra embedslægen er faldet fra 458 i 2012 til 122 i 2014. »Medarbejdere på både plejehjem og i hjemmesygepleje er glade for, at nogen holder dem opdateret på kravene...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind