Sundhedsstyrelsen inviterer til dialog om tilsyn med plejehjem Landets øverste sundhedsmyndighed beder en række organisationer om input til hvordan, patientsikkerheden kan styrkes på blandt andet plejehjem.

Hvor fungerer Sundhedsstyrelsens tilsyn godt i dag, og hvor er der plads til forbedringer? Det spørgsmål beder Sundhedsstyrelsen nu en række organisationer om hjælp til at besvare, når styrelsen 27. marts afholder et dialogmøde om fremtidens tilsyn med blandt andet plejehjem, private behandlingssteder og kosmetiske klinikker. I alt 15 organisationer er inviteret til mødet, der skal give input til den store omlægning af tilsynsområdet, som Sundhedsstyrelsen præsenterede i september 2014 efter flere sager, hvor styrelsens tilsyn har svigtet, og kritik...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.