Veltilrettelagt system gjorde sundhedschef tryg under coronaudbrud i Silkeborg
Det værste under coronaepidemien har været at lukke plejehjem og sociale botilbud, siger sundhedschef i Silkeborg Annette Secher, der glæder sig over, at faldende smittetal nu har fjernet besøgsrestriktioner.

Veltilrettelagt system gjorde sundhedschef tryg under coronaudbrud i Silkeborg Anden bølgen af coronavirus har været tryg for sundhedschef Annette Secher i Silkeborg, for systemet var parat. Dog ramte smitten primært de unge og folk i udsatte boligområder, hvilket krævede nye kommunikative værktøjer.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind