Kommuner opruster med APN-sygeplejersker
Arne Nikolajsen fra Esbjerg Kommune har ansat to APN-sygeplejersker fra august, mens Annette Secher fra Aarhus Kommune allerede har et team bestående af fem APN-sygeplejersker, men hvor hun gerne vil rekruttere yderligere to.

Kommuner opruster med APN-sygeplejersker Esbjerg Kommune har ansat to APN-sygeplejersker, der skal hæve kvaliteten for multisyge borgere og generelt i sygeplejen. Aarhus har været så glade for sit team med APN-sygeplejersker, at kommunen ønsker at få flere.

Esbjerg Kommune har opkvalificeret to sygeplejersker fra egne rækker, og fra august har kommunen ansat to APN-sygeplejersker (advanced practice nurse eller avanceret klinisk sygeplejeske på dansk). Målet med ansættelserne er klart: APN-sygeplejeskerne skal skabe bedre forløb for de komplicerede borgere og bidrage til at opkvalificere og kvalitetsudvikle organisationen. Og kommer loven om selvstændigt virksomhedsområde for sygeplejesker til at give nye muligheder, bliver opgaveporteføljen udvidet. »De to APN-sygeplejersker har meget bredere indsigt i sygdomsforløb, og hvad der kan udvikle sig i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind