Interview med Heunicke: Det er helt klart ambitionen at lave en sundhedsreform i denne valgperiode
»Sundhedsvæsenet bliver ofte kritiseret - til en vis grad med rette - for, at der er udfordringer med samarbejdet og udfordringer med, at patienterne falder ned mellem to stole i et forløb. Det her har vist et sundhedsvæsen, der har rykket sammen og i den grad har løftet. Det er helt afgørende, at de høster de erfaringer og bygge videre på dem i en sundhedsreform,« siger sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke. Planen er, at reformen kommer inden næste valg.Foto: Claus Bech

Interview med Heunicke: Det er helt klart ambitionen at lave en sundhedsreform i denne valgperiode Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) understreger, at politiske beslutninger fremover skal stå på skuldrene af sundhedsfaglige råd, og trods coronakrisen er det stadig ambitionen at lave en sundhedsreform i denne valgperiode.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.