Interview med Heunicke: Det er helt klart ambitionen at lave en sundhedsreform i denne valgperiode
»Sundhedsvæsenet bliver ofte kritiseret - til en vis grad med rette - for, at der er udfordringer med samarbejdet og udfordringer med, at patienterne falder ned mellem to stole i et forløb. Det her har vist et sundhedsvæsen, der har rykket sammen og i den grad har løftet. Det er helt afgørende, at de høster de erfaringer og bygge videre på dem i en sundhedsreform,« siger sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke. Planen er, at reformen kommer inden næste valg.Foto: Claus Bech

Interview med Heunicke: Det er helt klart ambitionen at lave en sundhedsreform i denne valgperiode Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) understreger, at politiske beslutninger fremover skal stå på skuldrene af sundhedsfaglige råd, og trods coronakrisen er det stadig ambitionen at lave en sundhedsreform i denne valgperiode.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind