Varde Kommune opretter permanent afløserkorps på ældreområdet Nødberedskab under coronakrisen åbnede afløseres øjne for ældreområdet. Det akutte beredskab bliver til et permanent afløserkorps i Varde i håbet om, at flere bliver interesserede i SOSU-faget.

Coronakrisen pressede bemandingen på ældreområdet i Varde Kommune. Sygdom, isolationskrav og restriktioner fik kommunen til at bede borgere om hjælp, så der var et nødberedskab. Og nu bliver det akutte beredskab til et permanent afløserkorps. For da kommunen bad om hjælp, meldte 65 borgere sig og hjalp med alt fra praktik i køkkenet til omsorgsopgaver hos de ældre. Flere af afløserne har siden fået en fastansættelse eller er begyndt at uddanne sig inden for SOSU-faget. »Rekruttering på ældreområdet er en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind