Horsens Kommune vil styrke læringsmiljø for sosu-elever For mange sosu-elever falder fra, og derfor vil Horsens Kommune forsøge at fastholde eleverne med mere intensiv praktikvejledning.

Horsens Kommune oplever som så mange andre kommuner, at der er et stort frafald af sosu-elever under uddannelse. Begrundelsen for at stoppe skyldes ofte faglige og personlige udfordringer. Nu vil kommunen styrke uddannelsesområdet  i et nyt projekt kaldet ‘Fag og Læring’, hvor praktikvejledningsopgaven skal optimeres. I dag skal kommunens praktikvejledere på sundheds- og ældreområdet lave den daglige vejledningsopgave sideløbende med deres plejeopgaver. Derfor kan vejledning være vanskelig at prioritere i en hektisk dagligdag med fokus på borgerens pleje. I det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind