Holbæk opkvalificerer ledige til SOSU-området Projekt ’SOSU Klar’ skal sikre flere hænder på plejehjem og bosteder i Holbæk Kommune. 16 ledige borgere er netop færdige med forløbet, og næste hold er gået i gang.

Der mangler SOSU’er i Holbæk Kommune, og nu har kommunen lavet et nyt initiativ for at skaffe flere hænder. Holbæk Kommune (dvs. jobcenter, ældreområde samt socialområde) og uddannelsesinstitutionen Zealand Business College (ZBC) har sammen skabt opkvalificeringsforløbet ’SOSU Klar’, som ledige borgere kan tage. Forløbet varer 25 dage, og her bliver deltagerne klædt på til at indgå i den daglige drift på kommunens plejecentre, hjemmepleje og bosteder indenfor psykiatri og handicap. Forløbet har vist sig at være en solid rekrutteringskanal til...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind