KL og Forhandlingsfællesskabet forlænger indsats om at få flere på fuldtid 26 kommuner har i næsten to år arbejdet med at lave løsninger, der får flere medarbejdere på fuldtid. Erfaringerne er gode, og derfor forlænges indsatsen til juli 2024. 

‘En Fremtid med Fuldtid’. Sådan lyder KL og Forhandlingsfællesskabets fælles kampagneindsats, der skal få flere kommunale medarbejdere op i tid eller på fuldtid. I næsten 2 år har 26 kommuner arbejdet med forskellige lokale løsninger for at få flere ansatte op på fuldtid. Erfaringerne er så gode, at indsatsen nu bliver forlænget til og med juni 2024. Det giver mulighed for, at endnu flere kommuner kan inspireres og understøttes i at finde løsninger, der kan bidrage til, at flere får...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind