Ældrechef i Varde fratræder efter uenighed En uenighed om ny organisering af ældreplejen i Varde Kommune har kostet ældrechefen jobbet.

Ældrechefen i Varde Kommune, Thorkild Sloth Pedersen, har indgået en fratrædelsesaftale. Det skriver JydskeVestkysten. Fratrædelsen sker, fordi at han og direktør for social- og sundhedsområdet, Claus Fjeldgaard, er for uenige om organiseringen af fremtidens ældrepleje. Claus Fjeldgaard kan over for JydskeVestkysten ikke sige præcis, hvad kommunen arbejder med, men han kan afsløre, at planen tilpasser samarbejdet med blandt andet sygehusene bedre. Thorkild Sloth Pedersen har været ansat ved Varde Kommune i 14 år, heraf de otte som ældrechef. Med fratrædelsesaftalen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind