Kampagne skal styrke rekrutteringen til social- og sundhedsuddannelserne Ny image- og rekrutteringskampagne sætter fokus på fagligheden og alsidigheden i social- og sundhedsfagene, hvor positive historier skal få flere til at vælge uddannelserne.

De positive historier fra fra social- og sundhedsfagene skal frem i lyset, så flere får lyst til at vælge og gennemføre en uddannelse som social- og sundhedsassistent og social- og sundhedshjælper. Det er omdrejningspunktet bag en ny kampagne, skriver Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse. En rapport fra VIVE viser, at oplysning og en mere nuanceret fremstilling af social- og sundhedsfagene kan styrke rekrutteringen og fastholdelsens af medarbejdere, fordi der er en udpræget grad af uvidenhed og fordomme om fagene. Den ny...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind